ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΒΑΛΤΟΝΈΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Τις Τ.Κ. Βαλτονέρων και Αναργυρων του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Στις συναντήσεις με τους προέδρους των Τοπικών κοινοτήτων ενημερώθηκε σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στις δύο αυτές περιοχές που επλήγησαν από την κατολίσθηση του Ορυχείου Αμυνταίου τον Ιούνιο του 2017, προβλήματα τα οποία, όπως τόνισαν οι δύο πρόεδροι, ακόμα και σήμερα εντείνονται παρόλο που η λειτουργία του ορυχειου έχει σταματήσει από το περασμένο καλοκαίρι δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων, οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν κάτω απο τον φόβο κατάρρευσης των οικιων που έχουν γεμίσει ρωγμές και οι δρόμοι με ρήγματα.


Οι κάτοικοι των Αναργυρων από την πλευρά τους τόνισαν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των διαδικασιών για τις αποζημιώσεις για την άμεση μετεγκατάσταση του οικισμού στη θέση Κουρι Πτολεμαΐδας που έχουν επιλέξει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)