ΔΩΡΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΦΛΕΒΩΝ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Μία συσκευή απεικόνισης φλεβών υπέρυθρων VEINCAS V800P με τροχήλατη βάση προς την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, προσέφερε δωρεάνστο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας "το Γ.Ν.Φ. αναλαμβάνει την προμήθεια απαραίτητων αναλωσίμων για τη λειτουργία της συσκευής. Το δωρισθέν μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί από την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Φ. και σε περίπτωση που η εν λόγω κλινική κλείσει ή εάν δεν υπάρχει ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό για να χρησιμοποιήσει τον δωρισθέντα εξοπλισμό ή εάν το μηχάνημα παύει να χρησιμοποιείται να δοθεί σε άλλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ή Κλινικές σχετικές με το παιδί. Στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους το Γ.Ν.Φ. να επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού και να ενημερώνει το Σύλλογο για το συνολικό αριθμό των παιδιών που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους στην Παιδιατρική Κλινική".

Σημειώνει ακόμα ότι "στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά ενισχύει την προσπάθειά μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές".







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ