ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩ ΚΥΨΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αίτηση Κατεχόμενων Κυψελών είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν οι μελισσοκόμοι της     Δυτικής Μακεδονίας μέχρι 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας.Η κατάθεση των αιτήσεων Κατεχόμενων Κυψελών γίνεται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της κάθε περιοχής και ο μελισσοκόμος θα πρέπει να έχει μαζί του το μελισσοκομικό του βιβλιάριο ή την τελευταία βεβαίωση κατοχής μελισσοσμηνών. Στη συνέχεια ο μελισσοκόμος λαμβάνει βεβαίωση κατεχόμενων κυψελών η οποία έχει ισχύ μελισσοκομικού βιβλιαρίου έως την έκδοση μελισσοκομικής ταυτότητας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς τα μελισσοκομικά βιβλιάρια καταργούνται.


Οι αιτήσεις κατεχομένων κυψελών μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά στο site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο και η μη κατάθεση της συνεπάγεται κυρώσεις που προβλέπονται στην υπ. Αρίθμ. 140/106513 ΦΕΚ 1560/17-04-2021 απόφαση για το Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο.



Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

ΔΑΟΚ Γρεβενών: 2462353081 κα Νικολαΐδου Μαρία.

ΔΑΟΚ Καστοριάς: 2467350237 κος Μπέλλος Αθανάσιος.

ΔΑΟΚ Κοζάνης: 2461351151 κος Τζιόλας Παναγιώτης.

ΔΑΟΚ Φλώρινας: 2386020107 κα Τζίκα Παρασκευή.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)