Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΔΕΎΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς. Δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή στο ΣΔΕ Καστοριάς: 

- Φωτοτυπία Ταυτότητας

- Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου ή βεβαίωση φοίτησης από το Γυμνάσιο

Για περισσότερες πληροφορίες και Εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινές 6.00 – 8.00 μ.μ. στο Τηλέφωνο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς 24670  21001.   Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν είσαι άνω των 18 ετών και χρειάζεσαι Απολυτήριο Γυμνασίου για επαγγελματική κατοχύρωση και αναβάθμιση των σπουδών σου, αλλά και γιατί το έχεις μεράκι και θέλεις να νιώσεις τη χαρά της γνώσης, έλα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς!

Σε προσκαλούμε για μία Δεύτερη Ευκαιρία στο σχολείο μας! Θα αποκτήσεις απολυτήριο ισότιμο με του Γυμνασίου (σύμφωνα με τον Ν. 2525/97) Πότε;  Μέσα σε δύο (2) μόνο χρόνια!Πώς; Δωρεάν, χωρίς το άγχος των εξετάσεων και με μαθήματα με βάση τις ανάγκες σου. 


 
 


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.