ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Ξεκίνσαν οι εγγραφές στα  Χορωδιακά Τμήματα  του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ " της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων. Μαέστρος και των δύο χορωδιών θα είναι η κα Αλεξάνδρα Παπά.
Πρώτη συνάντηση  την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα προβών της Παιδικής Χορωδίας επί της Μητροπόλεως 10.

Παιδική Χορωδία: 18,00-19,30
Υπεύθυνος εγγραφών: Ψαλλίδας Ευθύμης, τηλ. 6986786971


Μικτή Χορωδία: 20,00-22,00
Υπεύθυνος εγγραφών: Σιδερίδης Ιορδάνης, τηλ. 6942859595

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ως εξής:


Α. Ενήλικοι και διδάσκοντες τμημάτων, πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσαντες με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα ημέρες, μετά από αυτόν.


Β. Ανήλικοι, παιδιά και μαθητές έως 18 ετών, με την επίδειξη της βεβαίωσης του τελευταίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test που υποχρεούνται να επιδεικνύουν και στη σχολική τους μονάδα.


Γ. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους στη διάρκεια των μη φωνητικών ασκήσεων.


Δ. Επιπλέον κατά την πραγματοποίηση των φωνητικών ασκήσεων και διδασκαλίας θα τηρούνται τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)