Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα από το Τμήμα Χειρουργικής του Νοσοκομείου Φλώρινας σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΧΕΒΕ).
Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα συμμετάσχουν Ιατροί από: τις επτά (7) Ιατρικές σχολές της χώρας, τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και αρκετά της επικράτειας. Ενεργό συμμετοχή θα έχει η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, η Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου και η Ελληνική Εταιρεία Τραύματος. Επίσης διακεκριμένοι Έλληνες Ιατροί της διασποράς των Η.Π.Α με εξειδίκευση στο τραύμα και Γερμανός χειρουργός με εξειδίκευση στην ογκολογική χειρουργική του ήπατος, του παγκρέατος και των μεταμοσχεύσεων από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας, όπου θα συμμετέχουν ως επίτιμοι ομιλητές.

Υπό την αιγίδα του δήμου Πρεσπών, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση, που θα ενδιαφέρει αποκλειστικά τους απλούς πολίτες (μη επαγγελματίες Υγείας) με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το τριήμερο θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις και εκδρομές τόσο στο Δήμο Πρεσπών όσο και στο όσο και στο Δήμο Αμυνταίου, με σκοπό να αναδειχθούν οι ομορφιές της περιοχής μας, τα πολιτιστικά στοιχεία της και η εκλεκτή γαστρονομία με τοπικά προϊόντα, ώστε να καταστεί πόλος έλξης για επισκέψεις και εκδρομές κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Είναι το πρώτο τριήμερο συνέδριο ιατρικής φύσεως που πραγματοποιείται στην ιστορία του νομού και αποτελεί τιμή τόσο για τη περιοχή μας, όσο και για το Νοσοκομείο μας, καθώς θα αναδειχθεί το έργο του χειρουργικού τομέα.

Προσδοκούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα ιατρικά συνέδρια, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιστημονική – πολιτιστική και οικονομική πρόοδο του τόπου.

Επιθυμούμε εκτός από του συμμετέχοντες φορείς (Δήμο Φλώρινας και ΠΕ Φλώρινας, ως συνδιοργανωτές) να ευχαριστήσουμε επίσης, την εταιρία RIVO All Day Café Bar και το φαρμακείο της κα Ν. Παπαδοπούλου για την ευγενική χορηγία τους στο συνέδριο μας, αλλά και τη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας που στηρίζει με κάθε μέσο τη λειτουργία του Γ.Ν.Φ, αλλά και παραμένει αρωγός σε κάθε επιστημονική πρωτοβουλία όπως το συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.