ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021

Το 2021 ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές για το άθλημά και το σύλλογό μας. Η επιδημία covid-19 και η καραντίνα επηρέσαν σε μεγάλο βαθμό τα αθλητικά τεκμενόμενα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στα διασυλλογικά της περιόδου 2020-2021 είχαμε την ακύρωση όλων των πρωταθλημάτων που παίρνουν μέρος οι ΣΑΡΙΣΕΣ (Α1 Γυναικών, Β΄ Εθνική Αντρών), ενώ στα ατομικά είχαμε τη διεξαγωγή τους ετεροχρονισμένα. Η νέα αγωνιστική περίοδος 2021-2022 ξεκίνησε το φθινόπωρο και όλες οι κατηγορίες διεξάγονται κανονικά.Μέσα στο ζοφερό κλίμα που επικρατούσε στη χώρα μας φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσε η συμμετοχή της Γυναικείας Ομάδας στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη Σερβία τον Μάιο. Ήταν αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή του συλλόγου στην ιστορία του και μία ανεπανάλειπτη εμπειρία, που έδειξε, ότι ακόμα και στα δύσκολα οι Σάρισες Φλώρινας βρίσκουν το δρόμο για να προχωρούν μπροστά.Παρόλο που η δράση μέσα στο έτος ήταν περιορισμένη, ο σύλλογός μας συμμετείχε δυναμικά σε όλες τις διοργανώσεις που έγιναν σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες


Α. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
25-28/6/2021: Τελική Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων
09-10/10/2021: 1η-2η αγωνιστική Α1 Γυναικών
17/10/2021: 1η-2η αγωνιστική Β΄ Εθνικής Αντρών Β. Ελλάδας.
Β. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: 27-31/7/21, Βαραζντίν Κροατία: Συμμετείχαν η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα με τις εθνικές ομάδες των Νεανίδων και των Κορασίδων αντίστοιχα.
ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Μάιος, Νόβισαντ Σερβία: Η γυναικεία ομάδα έδωσε δύο αγώνες και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Έτσι έμεινε στη φάση των ομίλων.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ ΚΥΠΡΟΥ: 17-19/12/21, Λευκωσία Κύπρος: Συμμετείχαν με τις εθνικές ομάδες η Χρυσή Φωτιάδου, η Δέσποινα Άμπα και ο Κων/νος Σωτηρίου. Η Χρυσή Φωτιάδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια, στο ομαδικό και στο απλό ατομικό Κ21. Η Δέσποινα Άμπα επίσης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη κατηγορία Κ15 και στο ομαδικό και στο απλό ατομικό. Ο Κων/νος Σωτηρίου αγωνιζόμενος στην κατηγορία Κ15 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό.
World Junior Circuit: 7-13/06/2021, Χάβιροφ Τσεχία: Συμμετείχαν η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα, χωρίς να σημειώσουν κάποια επιτυχία.
Γ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (5 μετάλλια)
Η ομάδα Νεανίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2019. Αγωνίστηκαν οι: Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Κοκκινίδου Βάια, Ελένη Παυλίδου.
Η ομάδα των Παμπαίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2021. Αγωνίστηκαν οι: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Μάριος Σερίδης, Βασίλης Χρυσοστομίδης και Βαγγέλης Χρυσοστομίδης.
Η ομάδα των Παγκορασίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2021. Αγωνίστηκαν οι: Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου.
Η ομάδα των Κορασίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2021. Αγωνίστηκαν οι: Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού και Ειρήνη Χρυσοστομίδου.
Η ομάδα των Παίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2021. Αγωνίστηκαν οι: Σωτήρης Μούσιας, Κων/νος Σωτηρίου, Κων/νος Φραγκάκης, Ζαχαρίας Ελσάμι.
Δ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (10 μετάλλια)
Χρυσή Φωτιάδου (4 χρυσά): 1η στο απλό Νέων Γυναικών, 1η στο διπλό Νέων Γυναικών, 1η στο απλό Νεανίδων, 1η στο διπλό Νεανίδων
Δέσποινα Άμπα (1 χρυσό, ένα αργυρό): 1η στο διπλό Νεανίδων, 2η στο διπλό Κορασίδων
Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (2 αργυρά): 2ος στο απλό Παμπαίδων, 2ος στο διπλό Παμπαίδων
Αλεξία Μάλο (1 αργυρό): 2η στο διπλό Κορασίδων
Σωτήρης Μούσιας (1 χάλκινο): 3ος στο απλό Παίδων
Γεωργία Σπανού (1 χάλκινο): 3η στο απλό Παγκορασίδων

Ε. ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (3 μετάλλια)

Αλεξία Μάλο: 1 αργυρό
Κων/νος Σωτηρίου: 1 χάλκινο
Παρασκευή Σπανού: 1 χάλκινο
... και το 2022 συνεχίζουμε δυνατά με όραμα και πρόγραμμα...



Καλή Χρονιά!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)