ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 26χρονος και ένας 24χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων στον 26χρονο και μικροποσοτητα κάνναβης στον 24χρονο.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, -3- ημεδαποί 46,41 και 37 χρόνων αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -2,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. 

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης αντίστοιχα. 


 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)