ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Σ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ

Οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις δενδροκαλλιέργειες που βρίσκονταν σε προανθικό στάδιο, καθώς και οι αποζημιώσεις των φασολιών της Πρέσπας, ήταν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης των Βουλευτών Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη και Κοζάνης Γιώργου Αμανατιδη, με τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό.

Ο κ.Αντωναδης σε ανακοίνωση του αναφέρει "ο υπουργός μας διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι, ως προς τις αποζημιώσεις για τις ζημιές στο προανθικό στάδιο, βρισκόμαστε στον επίλογο και ότι αν δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν τις πληρωμές μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου που ισχύει η παράταση πληρωμών, τότε θα ζητήσει νέα παράταση και θα πληρωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση των αποζημιώσεων για τα φασόλια, αυτές προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και όσον αφορά στην επιπλέον αποζημίωση ύψους 30% για τους παραγωγούς βιολογικών φασολιών, βρισκόμαστε και σε αυτή την περίπτωση στο τελικό στάδιο και σύντομα θα πληρωθούν".











































































































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)