Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ : ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2021

Σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε δικαιούχους παραγωγούς, των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από τον «Παγετό της Άνοιξης 2021» και για ζημίες εξαιτίας άλλων ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση "η αγαστή συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΕΛΓΑ επισπεύθηκαν οι διαδικασίες για την καταβολή αποζημιώσεων συνολικού ύψους 44.823.307,35 ευρώ σε 14.527 δικαιούχους παραγωγούς.
Με την πληρωμή αυτή σχεδόν ολοκληρώνεται η εξόφληση των οφειλόμενων αποζημιώσεων, για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, οι οποίες προκλήθηκαν εντός του έτους 2021.
"Μία ακόμη δέσμευσή μας γίνεται πράξη" συμπληρώνει υπογραμμίζοντας πως "Οι παραγωγοί, οι καλλιέργειες των οποίων επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα την προηγούμενη περίοδο, θα λάβουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται στον χρόνο που είπαμε. Μεταξύ αυτών και οι φασολοπαραγωγοί της Καστοριάς. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και την Διοίκηση του ΕΛΓΑ για την άμεση ανταπόκριση στις αιτιάσεις των αγροτών μας.»










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)