Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΆΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΦΛΏΡΙΝΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ"

Το θέμα του κάθετου άξονα Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαΐδα, έργο το οποίο χαρακτήρισε ως το γεφύρι της Άρτας σε χθεσινή συνέντευξη του ο κ.Αντωνιαδης, συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου.

Όπως αναφέρει ο κ.Αντωνιαδης "ο κ. Βόσδου με ενημέρωσε για την πορεία της μελέτης και τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει η Περιφέρεια με τους εμπλεκόμενους φορείς. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων που εμπλέκονται στο έργο ( ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε, ΑΝ.ΚΟ, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α), προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης και παράλληλα να υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχος για την πορεία του έργου".

Επισημαίνει δε ακόμα πως "συζητήσαμε και το θέμα της καταγραφής και των αυτοψιών των κτιρίων μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου. Ο κ. Βόσδου επισήμανε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (962/Β’/03.03.2022) η κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία οριοθετούνται οι περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό και ταυτόχρονα καθορίζονται τα της χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών".












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)