ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΦ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμεροι αγώνες τοξοβολίας που συνδιοργάνωσε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμαρχο Φλώρινας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας την 18 και 19 Ιουνίου 2022. Συμμετείχαν 160 αθλητές από 23 συλλόγους από όλη την Ελλάδα οι οποίοι απόλαυσαν άρτια διοργανωμένους αγώνες και ζεστή φιλοξενία τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και κατά την παραμονή τους στην πόλη μας.


Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε ένα πλήρες αγώνα τοξοβολίας των μεγάλων κατηγοριών στα πρότυπα της WORLD ARCHERY. Στη δεύτερη βάρδια του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του τουρνουά TriangleArcheryChallenge - TheBattle με κόντρες για τους τελικούς ολυμπιακούς γύρους και την ανάδειξη των κορυφαίων νικητών αυτής της φάσης, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς αλλά και πλεονέκτημα σε κάποιους αθλητές να είναι αυτοί οι τελικοί μεγάλοι νικητές του τουρνουά, του οποίου η Τρίτη και τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 1 και 2 Οκτωβρίου. Εκεί με βάση τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι αθλητές και από τους τρείς αγώνες του TriangleArcheryChallenge θα ανακηρυχτούν οι καλύτεροι αθλητές του 1ου τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και έχει χρηματικό έπαθλο.
Η Δεύτερη ημέρα αφορούσε τις Αναπτυξιακές κατηγορίες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Το γήπεδο κατακλύστηκε από μικρούς αθλητές, γονείς και συγγενείς του και παράλληλα με τις ιδανικές καιρικές που επικρατούσαν στην περιοχή μας, η αγωνιστική ημέρα κατέληξε σε γιορτή τοξοβολίας.

Αθλητές συνοδοί και αθλητικοί παράγοντες αποχώρησαν από τη Φλώρινα με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού μας για τις αρχές Οκτωβρίου όπου θα διοργανώσει η Λέσχη μας το Κύπελλο Ελλάδος Α΄ κατηγορίας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και απένειμαν αθλοθετήματα στους νικητές ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριος ΒΟΣΔΟΥ, η Αντιδήμαρχος Φλώρινας, αρμόδια για θέματα αθλητισμού κ. ΦΟΥΔΟΥΛΗ Σοφία και ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Φλώρινας κ. ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με εξαιρετική εμφάνιση δεκαοκτώ(18) αθλητών μας και πρόσθεσε στην συλλογή της επτά (7) χρυσά μετάλλια και τέσσερα (4) χάλκινα. Συγκεκριμένα:

1η θέση και χρυσό μετάλλιο κέρδισαν

-ΚΕΣΙΔΟΥ Άνναστην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Γυναικών B΄- 70 m

-ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Έρη στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) U18 Γυναικών B΄- 60 m

-ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve)Ανδρών - 30 m

-ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve) U18 Γυναικών - 25m

-ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη στην κατηγορία Αναπτυξιακό Σύνθετο Τόξο (COMPOUND) Γυναικών - 30 m

-ΒΟΓΛΗ Νικολέτα στην κατηγορία LONGBOWWOMEN - 25 m και

-ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Κορασίδων - 20 m

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν :

-ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Γεώργιος στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve)U21 Ανδρών - 30 m

-ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve) U18 Γυναικών - 25 m

-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ισιδώρα στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Κορασίδων - 20 m

-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Ρία στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Πανκορασίδων Β - 10 m.



Εκτός μεταλλίων με πολύ υψηλές επιδόσεις κατατάχτηκαν οι:

-ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα, 6η στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Γυναικών - 30 m

-ΒΟΣΔΙΚΗΣ Σωτήριος 4ος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παίδων - 20 m

-ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος 8ος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παίδων - 20 m

-ΧΡΗΣΤΟΥ Αντώνιος 10ος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παίδων - 20 m

-ΑΛΕΥΡΙΔΟΥ Ελένη 5η στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Κορασίδων - 20 m

-ΚΕΣΙΔΟΥ Αναστασία 9η στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Πανκορασίδων - 15 m.

Τέλος, ο μικρός της τοξοτικής μας παρέας πρωτοεμφανιζόμενος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ιάσων, με εξαιρετική εμφάνιση και 429 πόντους στον πρώτο του αγώνα, κατατάχθηκε στην 5η θέση της κατηγορίας Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παμπαίδων Β΄-10 m.

Η αρτιότητα της διοργάνωσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην στήριξη φίλων επιχειρήσεων που εμπιστεύονται και στηρίζουν την Σ.Α.Λ. Φλώρινας, όπως:

-Οικογένεια ΡΟΖΑ – Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.

-RIVOalldaybar

-COFFE TRAIN

-MIKEL Coffee

-FRATELLI alldaybar

-ΣΠΙΤΙΚΟΝ

-ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΖΥΓΟΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κάβα Ποτών

-THERMOGLASS ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κωνσταντίνος

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Νικόλας - Πολιτικός Μηχανικός

-ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ - Έπιπλα - Κουζίνες - Κουφώματα και

-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ το 6άρι - ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος

τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Ευχαριστούμε προσωπικά για την συμμετοχή τους με οποιονδήποτε τρόπο στις δραστηριότητές μας, τον Αντιπεριφερειάρχη μας Σωτήρη ΒΟΣΔΟΥ, τον Δήμαρχό μας Βασίλη ΓΙΑΝΝΑΚΗ και τον Πρόεδρο του Ν.Π. του Δήμου Φλώρινας Μίμη ΗΛΙΑΔΗ.

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα και την πραγματοποίησή του. Τους ΧΑΤΖΗΛΙΑ Κωνσταντίνο, ΚΑΤΣΟΥΤΑ Κωνσταντίνο, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρο, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Γιάρι, ΒΟΓΛΗ Νικολέτα, ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη, ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα, ΔΑΪΚΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, ΓΚΑΤΣΗ Αικατερίνη, και όλους τους μικρούς μας αθλητές που έτρεξαν να βοηθήσουν πριν και μετά τον αγώνα, αλλά και τους γονείς τους που βρίσκονται πάντα δίπλα μας.

Ξεχωριστή αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ανθρώπους που όλοι μαζί συνδιοργανώνουμε το TriangleArcheryChallenge, Κυριλλοπούλου Μαρία, Στρεμμένος Μάνθος, Τσαβαχίδου Μαρούσα, Στρεμμένου Ελένη και Στρεμμένος Ισαάκ οι οποίοι βοήθησαν σε όλη τη διοργάνωση αλλά και στον ταμία της ΣΑΛΦ Κώστα ΜΑΡΓΑΡΗ για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της διοργάνωσης και του TriangleArcheryChallenge .



Το Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και υπόσχεται ακόμα καλύτερους και μεγαλύτερους αγώνες με σκοπό να γίνει η Φλώρινα Κέντρο της τοξοβολίας στην Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα γίνονται ήδη οι προετοιμασίες για ανάλογες αγωνιστικές δραστηριότητες και στο τμήμα της Πρακτικής Σκοποβολής.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)