ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Τ.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Δασική Υπηρεσία Φλώρινας, σχετικά με την ποσότητα της ξυλείας που διανέμεται στις ορεινές περιοχές και τις καθυστερήσεις στην διανομή αυτών, απέστειλαν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λεχόβου, Αετού, Σκλήθρου, Φανού, Αγραπιδιάς και Λημνοχωρίου του Δήμου Αμυνταίου.
Στην επιστολή τους αναφέρουν "Παρατηρείται τα τελευταία έτη, έντονα το φαινόμενο καθυστέρησης της διανομής ξυλείας προς τους ωφελούμενους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων μας σε αίτια τα οποία χαρακτηρίζονται κυρίως διαδικαστικά, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε την ξυλεία εγκαίρως και σε περιόδους τις οποίες θα έπρεπε.

Πέραν αυτού θα θέλαμε να επιστήσουμε και σε ακόμη ένα θέμα το οποίο αφορά την ποσότητα της ξυλείας. Η γεωγραφική θέση στην οποία βρισκόμαστε, η διάρκεια της χειμερινής περιόδου καθώς και οι θερμοκρασίες παγετού που επικρατούν στην περιοχή, θεωρούμε ότι οι ποσότητες που διανέμονται είναι ανεπαρκείς και ζητούμε να επανεξετάσετε το αίτημα μας αυτό.

Παρακαλούμε για τις άμεσες και αποτελεσματικές Σας ενέργειες και είμαστε στην διάθεση Σας για όποια θέματα ανακύψουν".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)