ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Το έργο κατασκευής των αγωγών μεταφοράς του φυσικού αερίου στη Φλώρινα απασχόλησε τη συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με εκπροσώπους της Εταιρίας «ΘΕΜΕΛΗ».
Ο κ. Αντωνιάδης εξέφρασε την αγωνία του για την έναρξη και ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο ασχέτως με τις συγκυριακά υψηλές τιμές του φυσικού αερίου είναι ένα έργο μείζονος σημασίας για τη Φλώρινα με δεδομένες τις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης αλλά και με το υπαρκτό περιβαλλοντικό πρόβλημα που δημιουργείται κατά τους χειμερινούς μήνες πάνω από την πόλη της Φλώρινας. Από την πλευρά του ο ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ντινόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Αντωνιάδη ότι σε κάθε περίπτωση, το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, δηλαδή στα τέλη του 2023. "Ήδη έχει ξεκινήσει η κατασκευή του κεντρικού αγωγού από την Κοινότητα Περδίκα προς τη Φλώρινα, ενώ αναμένουν την έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ώστε να μπει –ενδεχομένως- και δεύτερο συνεργείο και να προχωρήσει το έργο με ταχύτερους ρυθμούς. Ήδη, μέσα στις επόμενες μέρες, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει συνεργείο να σκάβει μέσα στη πόλη της Φλώρινας" ανέφερε χαρακτηριστικά θέτωντας το ένα και μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει όχι μόνο η δική τους εταιρία, αλλά και όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για τη μεγάλη ανατίμηση των υλικών όπως σωλήνες σε σχέση με τις τιμές που υπήρχαν το 2021.
Ο κ. Αντωνιάδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της εταιρίας ότι η κυβέρνηση γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο απειλεί να παγώσει την υλοποίηση των ήδη δημοπρατημένων έργων σε όλη τη χώρα και εργάζεται πάνω στην εξεύρεση λύσης. Παρόλα αυτά, θα θέσει άμεσα το θέμα στους αρμόδιους υπουργούς και θα πιέσει για την τάχιστη επίλυσή του ώστε η υλοποίηση των ήδη δημοπρατημένων έργων να συνεχιστεί απρόσκοπτα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)