ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκδηλώσεις για την υγεία θα διοργανωθούν στο Αμύνταιο 4 και 6 Ιουλίου από την Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου στις 11 με ομιλία από τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας και θέμα την στοματική Υγιεινή ενώ θα ακολουθήσει και ομιλία από το  Γραφείο Προστασίας Πολιτών

από καταστροφές ΠΕΔ Δυτ.Μακεδονίας, Επιστ. Συνεργάτης Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας

Π.Δ.Μ Δούφλια Ευάγγελο, MSc «Διαχείριση καταστροφών και κρίσεων»  με θέμα " Άτομα με αναπηρία και ανθρωπογενείς φυσικές καταστροφές- Μέτρα Αυτοπροστασίας ".

Οι εκδηλώσεις θα συνεχίσουν την Τετάρτη 6 Ιουλίου το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου στις 8:00 με απολογισμό του 1ου Εξαμήνου σε Έργα Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη, ομιλία με θέμα  «Κάπνισμα: Μια χρόνια νόσος» από τη Γενική Οικογενειακή Ιατρό, Υπεύθυνη του Κ.Υ Αμυνταίου  Ελένη Αλεξανδρίδου,  «Οστεοπόρωση: Πρόληψη, Διάγνωση- Νεότερα Δεδομένα» από τον Επιμελητή Β ́Ορθοπεδικό MSc, Γ.Ν. Πτολεμαΐδας ‘Μποδοσάκειο’ Ηλία Σαρβάνη και  «Αιφνίδιος Καρδιακός Θάνατος των Αθλητών – Πολιτών: Υπάρχει Πρόληψη;; - Στρατηγική Πρόληψης- Ο απλός πολίτης από το ρόλο του θεατή στο ρόλο του διασώστη» από τον Επιμελητή Α ́, Καρδιολόγο, MD, MSc, Γ.Ν. Φλώρινας ‘Ελένη Θ. Δημητρίου’ Ευστάθιο Κουλούρη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)