ΤΟ ΜΠΕΡΑΤ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το Μπεράτ της Αλβανίας επισκεφθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος με το ακρωνύμιο e-natura, το οποίο προβλέπει την κατασκευή ποδηλατικού πάρκου και ποδηλατικών μονοπατιών και στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Φλώρινας, ο Δήμος Μπεράτ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.


Την Ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μπεράτ, Ervin Demo και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Luciano Bojaxjiu, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα καλών πρακτικών μεταξύ των δύο Δήμων, ανταλλάχθηκαν απόψεις και πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίβλεψη των έργων που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Μπεράτ για το διασυνοριακό πρόγραμμα.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Φλώρινα, με την ολοκλήρωση των έργων από πλευράς του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, επισκεφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού, Σοφία Φουδουλη - Τζώτζη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας Θανάση Κάτη.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)