ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και τα Τμήματα Κτηνιατρικής της ΠΕ Θεσσαλονίκης και ΠΕ Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κτηνιατρικής Διεύθυνσης Φλω΄ρινας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν για την απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών - Συνοδηγών & Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφορέων Ζώντων Ζώων (βοοειδών, αιγοπροβάτων, χοίρων, ιπποειδών, κονικλοειδών και πουλερικών), θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, συνοδευόμενη από αντίγραφα της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ’ και άνω σε ισχύ. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις διαλέξεις από δικό τους χώρο.Οι εξετάσεις, μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε χώρους που θα διαθέσει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, Πτολεμαίων 1, Φλώρινα, 1ος όροφος, Τμήμα Υγείας και Προστασίας των Ζώων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)