ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ HELLENIQ ENERGY


ΔΩΡΕΑΝ πετρέλαιο θέρμανσης 500 λίτρα στις πολύτεκνες οικογένειες με 4 παιδιά και άνω θα διαθέση η εταιρία HELLENIQ ENERGY σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κύμα ζεστασιάς» σε συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ιδιαίτερα της Υφυπουργού Δημογραφικής Πολιτικής για την Οικογένεια κ. Μαρίας Συρεγγέλας με την εταιρία HELLENIQ ENERGY.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας με 4 παιδιά και άνω μέχρι 31/12/2022 να υποβάλλουν αίτηση στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://zestasia.hellenig.gr/ Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα προσφοράς δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης έχουν:

· Πολύτεκνες οικογένειες με 4 παιδιά και άνω, που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης στη φορολογική τους κατοικία.

· Το ετήσιο εισόδημα για οικογένεια με 4 παιδιά δεν πρέπει να ξεπερνά τις 20.500,00 € προσαυξανόμενο κατά 2.626,00 € για κάθε επί πλέον τέκνων πέραν των τεσσάρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους, προϋποθέσεις και υποβολής αιτήσεων για την δωρεά διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στο Γραφείο του Συλλόγου και στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://zestasia.hellenig.gr/

Ευχόμαστε ολόψυχα καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχές το νέον έτος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)