ΤΙΤΛΟΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ-Σ.Σ. ΒΕΥΗΣ

Επίδοση τίτλων κυριότητας στους δικαιούχους του αναδασμού του αγροκτήματος Σιταριάς – Σ.Σ. Βεύης, οποίος έχει ολοκληρωθεί, κυρωθεί και δημοσιευτεί, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 στο κοινοτικό κατάστημα Σιταριάς, από τους υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας.Το έργο του αναδασμού για το Αγρόκτημα Σιταριάς – Σ. Σ. Βεύης, αφορά έκταση γης 9.063 στρεμμάτων με 458 δικαιούχους. Στόχος του έργου είναι η αύξηση της παραγωγής, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και η κατοχύρωση των ιδιοκτησιών μέσω της έκδοσης έγκυρων τίτλων.

Στην Π.Ε. Φλώρινας είναι σε εξέλιξη η διενέργεια αναδασμών στα Αγροκτήματα: Αρμενοχωρίου, Περάσματος, Σκοπιάς, Νεοχωρακίου, Βαρικού, Ασπρογείων και Μαρίνας, ενώ εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Φλώρινας ο αναδασμός του Αγροκτήματος του Μεσόκαμπου
Στη διαδικασία παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κιοσές, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Φλώρινας, Βασίλης Άμπας, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Τσακμάκης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Σιταριάς Ζωή Τσακμάκη, όπου επέδωσαν συμβολικά τους πρώτους τίτλους στους δικαιούχους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)