ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ

Κοινή επιστολή έχουν στείλει οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας Καστοριάς, Ιωαννίνων και Κέρκυρας προς τον αρμόδιο Υπουργού αναφορικά με το επίδομα παραμεθορίου.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους "Μία από τις διεκδικήσεις που οι Ενώσεις μας έχουν ψηλά στο διεκδικητικότους πλαίσιο και επιτακτικά έχουν θέσει μέχρι και σήμερα, μεσειράπαρεμβάσεων και συναντήσεων, είναι αυτό της επέκτασης του επιδόματος Παραμεθορίου και στους Νομούς μας .Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα το οποίο έχει επισημανθεί και από εσάς με σειρά επερωτήσεων, τόσο από την σημερινή Κυβέρνηση όταν βρισκόταν στην θέση της αντιπολίτευσης αλλά και από την σημερινή αντιπολίτευση η οποία ως Κυβέρνηση είχε νομοθετήσει τηνχορήγηση του εν λόγω επιδόματος εξαιρώντας τους Νομούς μας"

Υπογραμμίζουν δε ότι "Παρότι διανύουμε τους τελευταίους μήνες της ενεστώσας Κυβέρνησηςκαιπαρά τις δεσμεύσεις που προεκλογικά αλλά και κατά την διάρκεια τηςθητείαςτης είχαν δοθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ότι θα ασχολούντανπροσωπικά με τα ζητήματα μας, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξεκαμίαεξέλιξη στη συγκεκριμένη διεκδίκηση μας, ούτε φυσικά και στο ζήτηματουεπικίνδυνου και στο νέο μισθολόγιο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσηςότι όλοαυτό το διάστημα που ενώ οι συνάδελφοι μας, οι οποίοι υπηρετούνσεπαραμεθόριες Υπηρεσίες δυσμενούς διαβίωσης, συνεχίζουν να εξαιρούνταιαπό την χορήγηση του επιδόματος Παραμεθορίου, η κυβέρνηση προχώρησεστην επέκταση του επιδόματος σε άλλους κλάδους (λιμενικό) ενώπρόσφαταεν μία νυκτί ,σε κάποιους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα πουήδηχορηγούνταν, πραγματοποιήθηκε μέχρι και τετραπλασιασμόςτουχορηγούμενου ποσού. Είναι αυτονόητο ότι η όποια θετική εξέλιξη σε άλλους εργασιακούς κλάδουςείναι προς την θετική κατεύθυνση για όλους και μας χαροποιεί , αλλάσεαρκετές περιπτώσεις, όπως συμβαίνει και στις προαναφερόμενες δείχνει τηναπαξίωση της Πολιτείας προς την Αστυνομία αφού για ακόμη μία φοράμαςεξαιρεί και μας συμπεριφέρεται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ως Ένωσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων θα θέλαμε να επισημάνουμεότι ηεποχή των διαπιστώσεων και των καλών προθέσεων έχει περάσει προπολλού. Πλέον για εμάς μετράνε οι πράξεις και αυτές θα κρίνουν όλους μας".

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)