"ΣΒΗΝΕΙ" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι από αύριο Τετάρτη 24.05.2023 θα ξεκινήσει να μειώνεται η παροχή της Τηλεθέρμανσης, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η λειτουργία μας για την φετινή περίοδο έως την Παρασκευή 26.05.2023.
Μετά το πέρας της λειτουργίας μας θα γίνουν οι τελευταίες καταμετρήσεις των καταναλώσεων θερμικής ενέργειας, και θα εκδοθούν οι τελευταίοι λογαριασμοί της περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίοι λογαριασμοί που θα εκδοθούν, θα αφορούν το διάστημα από περίπου 10 Μαρτίου έως το πέρας της λειτουργίας μας.
Κατά την θερινή περίοδο τα συνεργεία της Τηλεθέρμανσης θα εκτελέσουν εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις των καταναλωτών, όπου είναι απαραίτητο. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης, και να μην διακόπτουν την παροχή ρεύματος προς τον θερμικό υποσταθμό,καθώς δεν καταναλώνει ρεύμα.
Επίσης παρακαλούνται να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων (λεβητοστάσια), και να μην αποθηκεύουν τα υπάρχοντα στους στους χώρους των εγκαταστάσεων (λεβητοστάσια), διότι σε περίπτωση βλαβών η Τηλεθέρμανση ΔΕΝ θα αποζημιώνει φθορές.
Επισημαίνουμε στους καταναλωτές την υποχρέωση εξόφλησης των λογαριασμών της περιόδου, καθώς όπου υπάρχουν οφειλές δεν θα παρέχεται θερμότητα την νέα θερμική περίοδο.
Ευχαριστούμε τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της εκτόξευσης των τιμών όλων των ενεργειακών προϊόντων, και ιδίως του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ