ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Την έγκριση των όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Υπηρεσία καθαρισμού πρανών – τάφρων – τεχνικών και οδοστρωμάτων από βλάστηση – φερτά υλικά και κορήματα», προϋπ. 150.000,00€, ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση της η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Καστοριάς "Με την συγκεκριμένη Παροχή Υπηρεσιών προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού των πρανών, τάφρων, ερεισμάτων, και τοίχων ανάσχεσης από φερτές ύλες κορήματα και, κατολισθήσεις, στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς, για την απρόσκοπτη απορροή των όμβριων υδάτων εκτός του οδοστρώματος και τον καθαρισμό της οδού, προς βελτίωση της οδικής ασφάλειας.Επίσης, περιλαμβάνεται ο καθαρισμός του οδοστρώματος των τάφρων και των τεχνικών, μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις – χιονοπτώσεις – πλημμυρικά φαινόμενα κλπ), για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς Η παροχή των υπηρεσιών θα γίνει από κατάλληλο εκσκαφέα και φορτηγό, τα οποία θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύπτουν, οπουδήποτε και οποτεδήποτε στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)