ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών στην Καστοριά κάθε Σάββατο 8:00 - 9:15 μ.μ. δια ζώσης στη Λεωφόρο Κύκνων - ΔΗΝΑΚ - Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού και μέσω SKYPE πατώντας τον σύνδεσμο: https://join.skype.com/MOwRTdd38iGQ ή βρίσκοντας την ομάδα στο SKYPE - aakastoria πατώντας /golive email: aakastoria@gmail.com
Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται την εμπειρία, τη δύναμη και την ελπίδα για να μπορέσουν να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει να πίνει. Η συμμετοχή στους Α.Α. δεν χρειάζεται καμίας μορφής υποχρεωτική συνδρομή. Αυτοσυντηρούμαστε με τις δικές μας συνεισφορές.
Η αδελφότητα Α.Α. δεν συνδέεται με καμία αίρεση, δόγμα, πολιτική οργάνωση, οργανισμό ή ίδρυμα, έτσι δεν παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε διαφωνία όπως και δεν αποφασίζει ή δεν αντιτίθεται σε οποιοδήποτε σκοπό. Ο κύριος στόχος μας είναι να κρατηθούμε νηφάλιοι και να βοηθήσουμε άλλους αλκοολικούς να αποκτήσουν νηφαλιότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)