ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟΛΗ ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ Η ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πανελληνιονίκες αναδείχθηκαν οι σκοπευτές από την Φλώρινα του ΑΘΛΟΣ (Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός, με έδρα την Αθήνα) Κροκαροπούλου Αντωνία και Μούλελης Ηλίας στον Πανελλήνιο αγώνα πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός 2024.Τον Πανελλήνιο αγώνα επιπέδου 3 διοργάνωσε ο BUDO υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Ο αγώνας ήταν καλά και απαιτητικά σχεδιασμένος με 385 ελάχιστες βολές, ενώ η ζέστη και η συνεχής παραμονή των σκοπευτών στο πεδίο σχεδόν για δύο συνεχείς ημέρες, δημιούργησαν επιπλέον απαιτήσεις φυσικής κατάστασης και ψυχολογικών-πνευματικών χαρακτηριστικών.

Η Κροκαροπούλου αγωνίστηκε στην κατηγορία Standard (πιστόλι μονής ενέργειας με ανοικτά σκοπευτικά) και αναδείχθηκε πρώτη πανελληνιονίκης στις Γυναίκες και πέμπτη στην γενική κατάταξη με ποσοστό 80 % του πρώτου Galstyan Aykaz, ξεπερνώντας όπως ήταν αναμενόμενο σχεδόν όλους τους άνδρες της κατηγορίας της, αφήνοντας πολύ πίσω την δεύτερη Γυναίκα συναθλήτριά της.

Ο Μούλελης με εμφάνιση αγωνιστικής φόρμας και δύο μόνο λάθη στις συνολικά 385 βολές, έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, απέναντι στους συναθλητές του της κατηγορίας Production Optics (πιστόλι μονής-διπλής ενέργειας με σκοπευτικό ερυθράς κουκίδας). Κατάφερε να αναδειχθεί δεύτερος πανελληνιονίκης στην Production Optics Senior και πέμπτος στην γενική κατάταξη με ποσοστό 91.66 % του πρώτου Paul Hagiantoniou δευτεραθλητή Ευρώπης 2023 επίσης του ΑΘΛΟΣ. Η συνολική του επίδοση πληροί τα κριτήρια σχετικής εγκυκλίου για την επιλογή της Εθνικής Ομάδας του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Νότια Αφρική τον Σεπτέμβριο του 2025, με δύο ακόμα αγώνες κριτήρια την νέα αγωνιστική χρονιά να έπονται.
Με την επιτυχή παρουσία των σκοπευτών της Φλώρινας στο πανελλήνιο αγώνα στα Γιάννενα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα του 2024. Οι αγωνιστικοί στόχοι όχι μόνο επετεύχθησαν αλλά έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ. Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ οι οποίοι διακρίθηκαν αλλά και οι συναθλητές που δεν συμμετείχαν, εκπροσωπούν επάξια την Πρακτική Σκοποβολή της Φλώρινας με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)