ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Με στόχο τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας των Ζώων Συντροφιάς η ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μάρσα Δημοπούλου, πραγματοποίησε επισκέψεις σε δημοτικά καταφύγια. Η κα. Δημοπούλου επισκέφθηκε το Καταφύγιο Ζώων Συντροφιάς του Αμυνταίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου, αφήνωντας της, όπως αναφέρει ο Δήμος Αμυνταίου, άριστες εντυπώσεις τόσο ο χώρος όσο και ο τρόπος λειτουργίας του. Κατά την διάρκεια συνάντησης της με τον Δήμαρχο Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση η κα. Δημοπούλου ενημερώθηκε εκτενώς για τις ενέργειες του Δήμου τους τελευταίους μήνες, καθώς και για τα προβλήματα που προκύπτουν και δυσκολεύουν την προσπάθεια της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. Σε ανακοίνωση του ο Δήμος επισημαίνει "Η ειδική Γραμματέας του Υπουργείου, αφού έδωσε για ακόμα μια φορά τα εύσημα για την προσπάθεια και την πρόοδο του Δήμου Αμυνταίου στον τομέα αυτόν, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τον νέο τρόπο χρηματοδότησης και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να επιλύονται εν τη γενέσει τους ζητήματα που τυχόν θα προκύψουν στο μέλλον".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)