ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ SUMMER JAM ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Συνεχίζεται και φέτος για 8η χρονιά από το 2016, το Summer Jam φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη Σιταριά Φλώρινας το Σάββατο 10 Αυγούστου, που αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. 5 καλλιτέχνες του είδους θα παίξουν με εντυπωσιακά σετ συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους για μια αξέχαστη βραδιά, όπως αναφέρει ο Σύλλογος που διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Summer Jam!Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο: 698 188 6738 ή με μήνυμα στην σελίδα του Instagram: Summer_jam_music_event

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

-ENAI : Ισπανια

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Girona της Ισπανίας, ο ENAI με κυκλοφορίες σε παγκοσμίου φήμης δισκογραφικές όπως Afterlife και Siamese.

-Paul Anthonee : Κύπρος

Ο γνωστός σε όλους μας Paul Anthonee υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη νύχτα με το εκρηκτικό του στυλ

-Filippos. Ελλάδα

Από τη Θεσσαλονίκη, ο Φίλιππος θα μας ενθουσιάσει με την ακαταμάχητη ενέργειά του και τα μοναδικά του σετ.

-Elias Kazais

Με μεγάλη εμπειρία στη σκηνή και ξεχωριστό ταλέντο, ο Elias Kazais θα μας παρασύρει με τα εντυπωσιακά του σετ και τους μοναδικούς του ήχους.

-Nivi & Api

Οι δυο τους θα παίξουν back to back, συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους για ένα ανεπανάληπτο DJ set που θα απογειώσει τη βραδιά.

10 Αυγούστου στην Σιταριά Φλώρινας.

Ώρα έναρξης: 20:30

Δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι για τη διευκόλυνση της πρόσβασής σας στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από την Φλώρινα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς άγχος για τη μετακίνησή σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)