90ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στις δράσεις και το έργο του Επιμελητηρίου Φλώρινας με αφορμή τη συμπλήρωση 90χρόνων παρουσίας του στη Φλώρινα αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης υπογραμμίζοντας πως την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια λειτουργίας του Επιμελητηρίου στη Φλώρινα παρουσία και του Υφυπουργού Εσωτερικών Αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη. Στόχος του επιμελητηρίου συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν, όπως είπε ο κ. Σαπαλίδης, είναι να εργαστούν όλοι μαζί οι φορείς για την ανάδειξη των τοπικών προιόντων ως ιδιότυπως προιόντων ή ακόμα και ονομασίας προέλευσης όπως η φράουλα, η πατάτα και άλλα τοπικά προιόντα, η δημιουργία υποδομών για την μεταποίηση αυτών καθώς επίσης και η υλοποίηση των αρδευτικών έργων έτσι ώστε να προχωρήσει η περιοχή και σε άλλες καλλιέργειες ειδικά στη μετά λιγνίτη εποχή. Υπογράμμισε ακόμα και τη δυνατότητα ανάπτυξης των επιχειρήσεων της Φλώρινας που τα τελευταία χρόνια έχουν πληγεί πολύ και κλείνουν η μία μετά την άλλη, με τα Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου τόσο στο Αμύνταιο όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης, όσο και στη Φλώρινα που σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν για τη διαμόρφωση του ιστορικού κέντρου της πόλης και της δημοτικής αγοράς της Φλώρινας.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 χρόνων θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 24 Αυγούστου με ομιλίες και παρουσίαση των δράσεων του Επιμελητηρίου το πρωί από τις 9:30 έως τις 2:00 μ.μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)