ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΌΛΕΪ. Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τα αθλητικά τμήματα Μπάσκετ και Βόλεϊ του Φ.Σ. Φ. «Ο Αριστοτέλης» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την ευλογία και την κοπή της πίτας έκανε ο πατήρ Δημοσθένης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου ο οποίος και απεύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ των άλλων είπε: «ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις επιδόσεις που έχουν τα τμήματά σας, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι προπονητές και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι με το ήθος σας και την αγωνιστικότητά τας. Επίσης εύχομαι επιτυχίες και στα μαθήματά σας», μέλη του Δ.Σ. παιδιά και γονείς των παιδιών. Η βασιλόπιτα για τους αθλητές-τριες είχε 4 φλουριά και βρέθηκαν τα 3 και τυχεροί ήταν η Άννα – Μαρία Μιαούλη πήρε ως δώρο μία ετήσια δωρεάν συνδρομή για τον Σύλλογο, ο Χριστόφορος Δαμιανός επίσης πήρε ως δώρο μία ετήσια δωρεά συνδρομή και ο Δαμιανός Βελιάνης πήρε ως δώρο ένα dimpled. Από τους γονείς τυχερή ήταν η Βάσω Χρήστου η οποία πήρε ως δώρο ένα Ρολόι προσφορά του καταστήματος Καράτζα.

Χαιρετισμός Κώστα Ραπτόπουλου προέδρου Αριστοτέλη
« Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας. Η πορεία σας στα αθλήματα που αγωνίζεσθε, η συμπεριφορά σας και το ήθος σας καταδεικνύουν ότι τίποτε δεν πάει χαμένο. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας τους οποίους ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ωραία ομάδα του Αριστοτέλη. Θερμά ευχαριστούμε τους προπονητές και ειδικότερα τον προπονητή του Βόλεϊ Συμεών Γαβριήλ, του Μπάσκετ Πάνο Κοϊδη και Αδάμ Παπαδόπουλο οι οποίοι καθημερινά αποδεικνύουν την αγάπη τους προς τα αθλήματα που υπηρετούν και το σύλλογο της καρδιάς του. Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχόμαστε χρόνια πολλά πάντα επιτυχίες να είστε υγιείς και να μη ξεχνάτε τον Αριστοτέλη»


Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαιας αθλητικης εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ. Περισσότερα στο  matiestaspor.blogspot.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)