ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνεδριαζει την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμυνταίου.  Η συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 13:30 και στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ειναι τα παρακάτω:
Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. κατηγορίας ΙΙΙ ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ’’ της Σακίζογλου Σουλτάνας του Ιωάννη στην Τ.Κ. Νυμφαίου.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ της Παπαδοπούλου Στυλιανής του Γεώργιου στην Τ.Κ. Φαραγγίου.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στα κατάστημα ‘’ΚΑΦΕ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ’’ της Τσιβελεϊδου Σοφίας του Δημήτριου στην Τ.Κ. Φιλώτα.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ της Μαλεζίδου Θαμάμας του Ιωάννη στην Τ.Κ. Μανιακίου.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ’’ της Ντένα Ευδοξίας του Ευάγγελου στην Τ.Κ. Σκλήθρου.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ της Τσαβδαρίδου Ευγενίας του Κοσμά στην Τ.Κ. Πεδινού.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΚΑΦΕ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ’’ της Κολοκοτρώνη Βασιλικής του Δημήτριου στην Τ.Κ. Φιλώτα.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ’’ του Γιαπουτζή Κωνσταντίνου του Δημήτριου στην Τ.Κ. Λεβαίας.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ’’ της Γκέκα Φανής του Γεώργιου στην Τ.Κ. Λεχόβου.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ’’ του Πέτρου Δαμιανού του Αναστάσιου στην Τ.Κ. Πεδινού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)