ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΞΙΦ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές , αθλήτριες και γονείς των παιδιών. Την πίτα έκοψαν ταυτόχρονα ο τέως απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Παυλίδης, ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Τσέκαρης και οι δύο προπονητές του Ομίλου Λεωνίδας Καλυβιάνος και Πέτρος Τσώκας.
Τυχερός αναδείχτηκε ο Γιάννης Κατηκαρίδης στον οποίο έτυχε το φλουρί και ως δώρο πήρε ένα σπαθί. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεις τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα όλες οι αθλήτριες και αθλητές που πήραν μετάλλια κατά την περσινή αθλητική χρονιά. Καλύτερη αθλήτρια αναδείχτηκε ο Ρίκη Καλυβιάνου η οποία σε όλους τους αγώνες που έδωσε ήταν μέσα στα μετάλλια. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Λεωνίδας Καλυβιάνος ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους του παρευρισκόμενους είπε:
« Το 2014 ήταν μία πολύ πετυχημένη και παραγωγική χρονιά για τον όμιλό μας καταλαμβάνοντας ο όμιλός μας την 2η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη λίγο πίσω από τον πρώτο. Για τη νέα χρονιά εύχομαι να είναι ακόμη καλύτερη από πέρσι και ευχόμαστε στους αθλητές μας υγεία χαρά και ευτυχία και πάντα επιτυχίες»
Ο Προπονητής Πέτρος Τσώκας αφού ανακοίνωσε ότι η καλύτερη αθλήτρια για την περασμένη χρονιά ήταν η Ρίκη Καλυβιάνου είπε στη συνέχεια
« Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την στήριξη που μας παρέχετε. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση, επισήμανση. Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω του χρόνου να βρεθούμε πάλι εδώ με ακόμη περισσότερες επιτυχίες».





Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας αθλητικης εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ. Περισσότερα στο matiestaspor.blogspot.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ