ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ολοκληρώνεται σήμερα στο Νυμφαιο το Πανελλήνιο συνέδριο για το περιβάλλον που διοργάνωσε η Ένωση Φυσικών Ελλάδος και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας.

Μια τέτοια θεματική και μεθοδολογική προσέγγιση μπορεί να ενισχύσει «τοπικές» αλλά και ευρύτερες προσπάθειες προόδου σε κάθε περιβαλλοντικό επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνεται η αειφόρος ανάπτυξη, που θα ξεκινά από την οικονομική μεγέθυνση (Growth) και θα επεκτείνεται με ανάλογη θετική επίδραση στο κοινωνικό και πολιτιστικό εποικοδόμημα (παιδεία, ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις, αισθητική - τέχνη, αξίες-πολιτισμός).
Οι προοπτικές αυτές, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής, αποτελούν κορυφαίους σκοπούς για την Ε.Ε.Φ, που επιδιώκουν την αναβάθμιση της κοινωνίας μας, την ανατροφοδότηση του πολιτιστικού μας πλούτου και τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)