Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 2ου ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ. Λ Κοζάνης καταγγέλλουν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ( kozanilife.gr, kozanimedia.gr και όσα αναδημοσιεύουν από αυτά), που συνεχίζουν όπως και στο παρελθόν με ανακρίβειες να αμαυρώνουν την εικόνα του σχολείου προς την κοινωνία.

 Πληροφορούμε ότι το 2ο ΕΠΑ. Λ Κοζάνης είναι ημερήσιο σχολείο, αλλά στο συγκεκριμένο συγκρότημα συστεγάζονται το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο. Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑ. Λ Κοζάνης από τις 14:10μ.μ. δεν βρίσκονταν στο χώρο του σχολείου, ενώ το συγκεκριμένο γεγονός έγινε κατά τη λειτουργία των εσπερινών σχολείων (Γυμνάσιου – Λυκείου).
Τίθεται το ερώτημα:
Πώς συμβαίνει και για ποιους λόγους τα συγκεκριμένα ΜΜΕ τη στιγμή που το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες να μην αναφέρουν τα ονόματα των Εσπερινών σχολείων  που λειτουργούσαν αλλά του 2ου ΕΠΑ. Λ  Κοζάνης και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα;

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ. Λ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.