ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΙΚΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΑΠΟ UNESCO. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρει τη δασκάλα του σχολείου κα Αμαραντίδου Κική για τη βράβευσή της από την Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.
Το «Βραβείο Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για το έτος 2014-2015» που θα της απονεμηθεί, αποτελεί το επιστέγασμα πολυετών προσπαθειών και ιδιαίτερου ζήλου για την άσκηση του δύσκολου λειτουργήματος του εκπαιδευτικού.Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, το ήθος και η παραγωγή παιδαγωγικού έργου θα πρέπει να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα στη ζωή όλων μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε σαν χώρα, αλλά και σαν άτομα να εξέλθουμε από την βαθύτερη κρίση που μας μαστίζει, την κρίση των αξιών.  Είμαστε περήφανοι που η κα Αμαραντίδου ανήκει στο διδασκαλικό προσωπικό του σχολείου μας και ελπίζουμε στο μέλλον να δοθούν ανάλογες ευκαιρίες και σε άλλους εκπαιδευτικούς ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να προβάλουν  το αξιέπαινο έργο τους.
Θερμά & Ειλικρινή Συγχαρητήρια !!!
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Πρόεδρος
Λάζαρος Ν. Καράντζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)