ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΑΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για την εκταμίευση της προκαταβολής του εργολάβου που έχει αναλάβει τη κατασκευή του έργου της τηλεθερμανσης στην Φλώρινα ενημέρωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κ.Σελτσα. Ο κ. Βοσκόπουλος τόνισε πώς η καθυστέρηση κατασκευής του έργου οφείλεται καθαρά στην μη εκταμιευση των χρημάτων απο το αρμόδιο Υπουργείο αιτιολογώντας κατά αυτό τον τρόπο την μη παράδοση του στα τέλη του 2015 όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικα.
 Όσον αφορά στην ολοκλήρωση του έργου της τηλεθερμανσης δεν διευκρίνισε πότε θα ολοκληρωθεί ωστόσο είπε πως το σίγουρο είναι πως θα είναι έτοιμη μέχρι το 2019.

Απο την πλευρά του ο Βουλευτής κ.Σελτσας στάθηκε στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του σημαντικού αυτού έργου που θα συμβάλλει στην οικονομική ανακούφιση των νοικοκυριων της περιοχής που καλούνται να ξοδευουν για θέρμανση αρκετά χρήματα  για πολλούς μήνες.
Στην προσπάθεια που καταβαλουν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΦ για την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικων διαδικασιών αναφέρθηκε η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ Ε.Αβραμοπουλου.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)