ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, στις 22/06/2015 και της εκλογής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), έγινε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τις παρακάτω αρμοδιότητες :

Καρυπίδης Θεόδωρος, Πρόεδρος Δ.Σ.
Ζαμανίδης Σάββας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Πλακεντάς Παναγιώτης, Μέλος
Σημανδράκος Ευάγγελος, Μέλος
Ιωαννίδης Ελευθέριος, Μέλος
Καραστέργιος Δημήτριος, Μέλος
Κοσματόπουλος Αθανάσιος, Μέλος
Λαμπρόπουλος Δημήτριος, Μέλος
Κυριακίδης Κων/νος, Μέλος
Πατσιούρας Νικόλαος, Μέλος
Αυξέντης Κων/νος, Μέλος
Τόσο η Γενική Συνέλευση των Μετόχων όσο και η εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ., ολοκληρώθηκαν σε κλίμα πλήρους συναίνεσης. Με τον τρόπο αυτό αποτυπώθηκε η βούληση όλων των μετόχων να προωθήσουν την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας με βραχίονα και «επιταχυντή» την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ.
Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. και Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης Θεόδωρος δήλωσε ότι «η Αυτοδιοίκηση και οι Φορείς θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τις δυνατότητες της ΑΝΚΟ στο νέο περιβάλλον που είναι υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)