ΟΕΝΕΦ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΕΝΕΦ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.Ν.Ε.Φ.), συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (Erasmus+) με τίτλο S-Factor INTO EUROVISION όπου συμμετέχουν 6 χώρες (Αγγλία, Αυστρία, Ιταλία, Σλοβενία, Φινλανδία), μεταξύ αυτών και η Ελλάδα με 2 συμμετοχές (Θεσσαλονίκη, Φλώρινα).Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δημιουργήσει, μέσω συγκεκριμένων συλλόγων που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ικανότητες, το δικό τους μουσικό βίντεο.Τα βίντεο αυτά έχουν τεθεί σε online ψηφοφορία, σαν μια άλλη «Εurovision».Για την τελική ανάδειξη των καλύτερων βίντεο, κάθε χώρα θα διοργανώσει μια εκδήλωση. Στην επίσημη εκδήλωση θα υπάρχουν, 5 «κριτές» από διάφορες τοπικές οργανώσεις που σχετίζονται με παιδιά με ειδικές ικανότητες αλλά και εθελοντές. Αφού παρακολουθήσουν τα βίντεο, θα κληθούν να αποφασίσουν για τα 3 καλύτερα. Για τον φορέα μας, η επικοινωνία μέσω Skype θα πραγματοποιηθεί με την Φινλανδία. Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε την προσπάθεια των χωρών και
να συμμετέχετε στην ανάδειξη των καλύτερων βίντεο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 17.00 στο γραφείο του ΟΕΝΕΦ πλατεία Μ.Αλεξάνδρου 2 (Ιnflorina -1ος όροφος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)