Ε.Κ.Φ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ

Επιστολή προς τον νέο πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη απέστειλε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας ευχόμενοι καλή επιτυχία στο νέο έργο και στο δύσκολο ρόλο που ανέλαβε. Ολόκληρη η επιστολή:
ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ
Μετά την άξια ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παρακαλούμε να δεχτείτε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας.
Έχοντας να αντιμετωπίσετε αντίξοες οικονομικά συνθήκες αλλά με δεδομένες τις γνώσεις σας στο τομέα της ενέργειας, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοχετεύσετε όλες τις δυνάμεις σας για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη ΔΕΗ και τους εργαζομένους της.
Πιστεύοντας στην αγαστή μας συνεργασία θα μπορέσουμε από κοινού να αναδείξουμε και να συμβάλουμε περαιτέρω στη διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΦ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)