ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΥΛΕΣ – ΡΥΜΝΙΟ

Από τη Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω έναρξης των εργασιών του έργου «Διαπλάτυνση τμημάτων της Ε.Ο. Κοζάνης - Σερβίων (Β’ φάση)» η Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας θα εκτρέπεται στη διασταύρωση της Ε.Ο. με την κοινοτική οδό προς Κρανίδια, θα διέρχεται από την Τ.Κ. Κρανιδίων, θα διεξάγεται εκ περιτροπής σε μια κατεύθυνση με τη βοήθεια φωτεινών σηματοδοτών για 1700 μέτρα, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Τ.Κ. Αυλών και τέλος θα διοχετεύεται στην Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από 22 Σεπτεμβρίου 2015 έως και 22 Νοεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν από την Ανάδοχο Εργοληπτική Κοινοπραξία, προς αποφυγή ατυχημάτων, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και θα τοποθετηθεί η σήμανση που προβλέπεται από τις σχετικές προδιαγραφές, για την ασφάλεια οχημάτων τόσο στο τμήμα που γίνεται διακοπή κυκλοφορίας όσο και στο τμήμα από το οποίο θα γίνεται η εκτροπή της.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)