Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ": ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Τα «Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια» του «Φ.Σ.Φ. Ο Αριστοτέλης» καλούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά σε ένα μαγικό θεατρικό παιχνίδι – ταξίδι! Ελάτε να σηκώσουμε μαζί την αυλαία της φαντασίας και να γίνετε πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας!
Στα «Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», τα παιδιά από 3 ετών και άνω, θα έχουν την ευκαιρία, ανάλογα με την ηλικία τους, να πειραματιστούν σε όλα τα επίπεδα της δημιουργικής φαντασίας και έκφρασης, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να γνωρίσουν διάφορες πτυχές του εαυτού τους.Η οργάνωση και στελέχωση των παιδικών θεατρικών εργαστηρίων, προωθεί τόσο την εκπαιδευτική δράση του συλλόγου, όσο και τη μετάδοση της πολιτισμικής ταυτότητας, αλλά και της ολόπλευρης ανάπτυξης του κάθε παιδιού. Τα «Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια Απασχόλησης και Φαντασίας», με κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση παρέχουν ερεθίσματα και επιλογές συνύπαρξης με και χωρίς κανόνες, σε ελεύθερες και οργανωμένες δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη εμψυχωτών προερχόμενων από τους χώρους της παιδαγωγικής εκπαίδευσης και των καλών τεχνών.
Στα πλαίσια των συναντήσεων τα παιδιά θα γνωρίσουν το θέατρο μέσα από θεατρικά παιχνίδια κατάλληλα για την κάθε ηλικία, θα μάθουν να εκφράζονται με δημιουργική κίνηση μέσω της μουσικοκινητικής αγωγής, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους μέσω διάφορων κατασκευών και τέλος να αναδείξουν τα ταλέντα τους επί σκηνής!
-----------------
Πρώτη συνάντηση - ενημέρωση των γονέων: Δευτέρα 28/9/2015, 6:00 με 8:00 το απόγευμα στον ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης»
Υπεύθυνοι θεατρικών εργαστηρίων:
Τσίπουρα Παρούλα
Τηλ. 6938916151
Ξενίδης Γιάννης

Τηλ. 6974240030

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)