ΣΤΙΣ 7-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ Η Β ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Στις 7 ή 8 Οκτωβρίου θα καταβληθεί η β δόση για την επιδότηση ενοικίου από το πρόγραμμα για την Ανθρωπιστική Κρίση στους ιδιοκτήτες ακινήτων που μισθώνουν τα ακίνητα τους στους δικαιούχους του προγράμματος όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Η ΗΔΙΚΑ φαίνεται να να έχει ολοκληρώσει το σκέλος της διασταύρωσης στοιχείων για την επιδότηση ενοικίου που έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να αυξηθούν από τους 9.500 που έλαβαν την α' δόση. Επίσης φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί και ο απαραίτητος επανέλεγχος από τις υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και να προχωρήσει η χορήγηση της β' δόσης για την επιδότηση ενοικίου Υπενθυμίζεται ότι για το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου είχαν προκύψει 30.575 δικαιούχοι. Οι περισσότεροι όμως δεν είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πχ μισθωτήρια συμβόλαια) και έτσι δεν έλαβαν την α' δόση που χορηγήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)