ΣΤΑ 85-90 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΝ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Στα 85 με 90 λεπτά το λίτρο θα κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με εκτιμήσεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων . Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Φλώρινας Θόδωρος Ουλιάρης δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα από το Υπουργείο σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης όμως εμείς είμαστε καθόλα έτοιμη έχουμε κάνει τις απαραίτητες εργασίες και οι έλεγχοι στις δεξαμενές μας για να προμηθευτούμε το πετρέλαιο το οποίο θα διανέμουμε στους καταναλωτές από τις 15 Οκτωβρίου. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε λίστες με σειρά προτεραιότητας για τη διανομή του πετρελαίου.
Τα τελευταία δύο χρόνια λόγω και της οικονομικής κρίσης οι καταναλωτές έχουν στραφεί σε άλλες μορφές θέρμανσης» πρόσθεσε «ενώ και αυτοί που συνεχίζουν να θερμαίνονται με το πετρέλαιο παίρνουν μόνο μια μικρή ποσότητα και αυτή που θα χρειαστούν για να θερμανθούν το διάστημα για το οποία έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν». Τέλος ο κ. Ουλιάρης συμβούλεψε τους καταναλωτές να μετρούν τις δεξαμενές τους πριν τις γεμίσουν με πετρέλαιο έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι στη δεξαμενή μπήκε η ποσότητα που θα αναγράφει και η απόδειξη που θα λάβουν από τον προμηθευτή τους και να είναι παρόν ότι θα γίνεται η παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)