Προπηλάκισαν εφοριακούς στο πανηγυρι του Αμυνταιου

Λεκτικη επίθεση από εμπόρους δέχτηκαν τρεις ελεγκτές της Εφορίας οταν ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο της Φλώρινας.Όταν οι ελεγκτές ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν πως το προβλεπόμενο πρόστιμο φτάνει στα 2.500 ευρώ, τότε άναψαν τα αίματα.
Η ίδια έγινε έξαλλη ενώ και επαγγελματίες από διπλανούς πάγκους, άρχισαν να φωνάζουν στους εφοριακούς και να τους ζητούν να φύγουν.Η έμπορος κατέθεσε μήνυση σε βάρος των εφοριακών για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος. Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.Τελικά όλοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και αφού ορίστηκε δικάσιμος αποχώρησαν.
Πηγή: ΒΙΝΤΕΟ anapodoi.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)