ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ-ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 2ΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ-ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΒΕΥΗΣ

Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα ορυχεία της Αχλάδας για την εύρυθμη λειτουργία τόσο των ορυχείων όσο και του ΑΗΣ Μελίτης, είπε στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος. «Και η ΔΕΗ και η Εταιρεία θα πρέπει να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα της λειτουργίας των ορυχείων και να μην πληρώνουν οι εργαζόμενοι τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους» τόνισε ακόμα υπογραμμίζοντας πως ευελπιστεί ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο θέμα αυτό. Επεσήμανε ακόμα πως θέση της Αντιπεριφέρειας είναι η κατασκευή και της δεύτερης μονάδας από τη ΔΕΗ στην Φλώρινα αλλά και η άμεση λειτουργία των ορυχείων Βεύης και Κλειδίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)