ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη Κυριάκο για την επικράτησή του στις εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Με σύνθημα «όλοι μαζί από την αρχή» θα παλέψουμε για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία αλλά και για μια καλύτερη Ελλάδα. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα περίπου 2500 μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Φλώρινας που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου. Ακόμα, πρέπει να ευχαριστούμε τους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου.Η αντιαναπτυξιακή πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε νέα ύφεση. Η επιβολή νέων φόρων, το νέο ασφαλιστικό , αφανίζουν τις τελευταίες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει . Η λανθασμένη πολιτική σε εξωτερικά θέματα δημιουργεί πολλά προβλήματα στη χώρα. Οι εύκολες υποσχέσεις και τα μεγάλα ψέματα , του κου Τσίπρα , που μοναδικό στόχο είχαν την υφαρπαγή της ψήφου του Ελληνικού λαού, και την κατάληψη της εξουσίας , οδηγούν τους πολίτες και την χώρα σε αδιέξοδο.
Το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα ξεκίνησε.Η Νέα Δημοκρατία, με νέο Πρόεδρο τον κ. Μητσοτάκη Κυριάκο θα είναι έτοιμη, για μια ακόμη φορά, στη δύσκολη στιγμή για τη χώρα να αναλάβει να κυβερνήσει και να δημιουργήσει μια νέα Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Φλώρινας

Θεοδώρου Θωμάς

         


                                                                                                                                                                                                                                                                          

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)