ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει  σήμερα Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 1:30 μ.μ. στο Γραφείο Δημάρχου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Ψήφιση πιστώσεων Πολυετών Υποχρεώσεων – Συνεχιζόμενων Δαπανών.
2. Ψήφιση πιστώσεων Απλήρωτων Υποχρεώσεων (Οφειλών Παρελθόντων Οικονομικών Ετών – Π.Ο.Ε.).
3. Ψήφιση πιστώσεων Σταθερών Δαπανών Πάγιου Χαρακτήρα, Οικονομικού Έτους 2016.
4. Ψήφιση πιστώσεων Οικονομικού Έτους 2016.
5. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ως προς το χρηματικό υπόλοιπο όπως διαμορφώθηκε στις 01-01-2016.
6. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου με τίτλο "Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών Δήμου Αμυνταίου".
7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παρασταθεί στο Ειρηνοδικείο Αμυνταίου στην υπόθεση ανακοπής του Αντωνίου Νίκου κατά του υπ΄αριθμ. 24141/23-11-2015 πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής.
8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. 500/2014 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης σε υπόθεση που αφορά τον Όμηρο Κονιό.
9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου να γνωμοδοτήσει επί των απαιτούμενων νόμιμων ενεργειών εν’ όψη της επίδοσης της υπ’ αριθμ. 74/2015 διαταγής πληρωμής της εταιρίας CONSULTING SCIENCE ΑΝΩΝΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Α.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)