ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με τη ταινία  STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας. Η προβολή της ταινίας θα γίνει :
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1: 18.00 & 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 19/1: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Όσκαρ Άιζακ, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Μαρκ Χάμιλλ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου, Μαξ Βον Σίντοφ
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 136'
Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από 'δω καθώς το STAR WARS επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ.
Τρεις δεκαετίες από την καταστροφή της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος των Τζεντάι, ο Λουκ Σκάιγουοκερ, έχει εξαφανιστεί. Η Πρώτη Τάξη, διάδοχοι της Αυτοκρατορίας, αναζητούν τον Λουκ στους γαλαξίες, ενώ το ίδιο πράττει και η πλευρά των επαναστατών, τα παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία της στρατηγού Λία Οργκάνα. Ο Πόε Ντάμερον, ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης, αποστέλνεται να βρει έναν χάρτη που δείχνει το πού είναι ο Λουκ, από ένα χωριό στον πλανήτη Τζάκου, αλλά συλλαμβάνεται από τους αυτοκρατορικούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)