ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΠΟΙΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Σύσκεψη για τους τρόπους αντίδρασης στην επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 23 Ιανουαρίου οι εκπρόσωποι των οινοποιείων της περιοχής Φλώρινας και Αμυνταίου. Η σύσκεψη θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, στις 12.30.
Τα οινοποιεία της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, όπως και όλα τα ελληνικά οινοποιεία, έχουν βρεθεί σε ένα τρομακτικό αδιέξοδο που ήδη παραλύει τη λειτουργία τους, μετά την επιβολή ΕΦΚ στο κρασί. Όπως αναφέρουν η φορολόγηση του ελληνικού κρασιού θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο προϊόν, τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, στην ελληνική περιφέρεια και την ελληνική οικονομία. Τη Δευτέρα 25-1 τα οινοποιεία θα είναι κλειστά, στο πλαίσιο της πρώτης πανελλαδικής διαμαρτυρίας του κλάδου «ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)