ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Να αποσύρουν το νόμο για την εφαρμογή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί και να συζητηθεί το θέμα από μηδενική βάση ζητούν οι οινοποιοί της Φλώρινας και του Αμυνταίου οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλήνια κινητοποίηση των οινοποιών της Ελλάδας κρατώντας τα οινοποιεία τους κλειστά τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.
Όπως είπε σήμερα ο εκπρόσωπος των οινοποιών του Αμυνταίου κ. Ιατρίδης "από τις αρχές του έτους που τέθηκε σε εφαρμογή ο Ειδικός Φόρος κατανάλωσης στο κρασί εκατοντάδες οινοποιεία εξαναγκάστηκαν να διακόψουν τις πωλήσεις τους και κάθε εμπορική δραστηριότητα ενώ αρκετές εξαγωγικές συμφωνίες  ανεστάλησαν η ματαιώθηκαν.
Η εφαρμογή αυτού του μέτρου αποδείχθηκε μια βίαιη μετατροπή των οινοποιείων σε προβληματικές επιχειρήσεις που προμηνύει το οριστικό κλείσιμο τους". Το κλείσιμο των οινοποιείων τη Δευτέρα  ένα δραματικό σήμα κινδύνου προς την πολιτεία ενώ παράλληλα προσφεύγουν στο ΣΤΕ κατά του Νόμου με κύριο σκοπό την αναστολή της εφαρμογής του ή την κατάργηση του.Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, ο Δήμαρχος Κοζάνης και ο Δήμαρχος Φλώρινας και πλήθος οινοποιών της Φλώρινας και του Αμυνταίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)