ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 22η ΠΑΜΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Η ετήσια ορειβατική συνάντηση που διοργανώνεται το πρώτο Σαβ/κο του Οκτώβρη από τον ΣΕΟΦ στο καταφύγιο Οροπεδίου στα 1050μ έχει καθιερωθεί πλέον στον ορειβατικό κόσμο της Φλώρινας και όχι μόνο και αποτελεί σημείο αναφοράς.Φέτος υπήρξε πολλή μεγάλη συμμετοχή και στην διανυκτέρευση του Σαββάτου με πλήθος παιδιών, φίλων και νέων μελών του Συλλόγου. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν επίσης νυκτερινές διαδρομές προσανατολισμού και εξοικείωσης στα ορειβατικά μονοπάτια του Βαρνούντα.
Στην φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν ως αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς τους στις δράσεις του συλλόγου και στην ορειβασία γενικότερα φίλοι αλλά και μέλη του Συλλόγου. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Ι.Βοσκόπουλος, δήμαρχος Φλώρινας, Πολπατζής Παύλος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΟΦ, Κυπραίος Αλέξανδρος, μέλος του Χ.Ο. Πτολεμαΐδας, Μπατής Αγάπιος, μέλος του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης.
Επίσης τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές προσπάθειες και επιδόσεις τους η Φανή Κουσιπέτκου (αποστολή στα Καυκάσια όρη και παγκόσμια συνάντηση αναρριχητριών στην Ουαλία) και Φάτσης Θεόδωρος (Καυκάσια όρη).Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης όμως ήταν η τελετή απονομής του ονόματος του αείμνηστου πρωτοπόρου ορειβάτη, ιδρυτικού μέλους και πρώην προέδρου του ΣΕΟΦ Χρήστου Φάτση στο καταφύγιο Οροπεδίου ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στον ορειβατικό κόσμο της Φλώρινας. Είναι γεγονός ότι ο χώρος του Οροπεδίου, η έννοια της ορειβατικής σύναξης και η γεύση της ορειβατικής φασολάδας που σιγοβράζει όλο το βράδυ στη φωτιά συνδέεται άμεσα με τον Χρήστο Φάτση και θα συνεχίσει να συνυπάρχει ταυτόσημα από φέτος και στο εξής.

Μετά την σιγή ενός λεπτού και την ιδιαίτερη αυτή στιγμή τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, κος Άρης Αριστείδου απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις απογευματινές ώρες και έπειτα το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο έτος.
Ο ΣΕΟΦ θα ήθελε με την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και των δραστηριοτήτων του γενικότερα οι οποίοι είναι: κατάστημα Admiral Sports Φλώρινας (Γουλάψης Ευάγγελος) για αθλητικό εξοπλισμό, είδη τροφίμων Μπέλλης, Πίτσα Ραμόνα (Μελίσσας Ευάγγελος), Καφενείο Χάτζιου Θωμά και Ιχθυοπωλείο Ιωαννόπουλος Ιωάννης για τρόφιμα και ποτά καθώς και το κατάστημα χαρτικών Καραγιάννη-Πετανίδη.


(Περισσότερες φωτογραφίες στο αντίστοιχο άλμπουμ στο facebook)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)