ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών (25 και 41χρονών) για  κλοπή από κοσμηματοπωλείο στη Φλώρινας οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Φλώρινας. Οι συλληφθέντες από κοινού με άλλα τέσσερα άτομα τις πρώτες πρωινές ώρες της 28-09-2016 αφού διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο, κατάφεραν να αφαιρέσουν από αυτό κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου -30.000- ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με δύο οχήματα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε σε περιοχή της Έδεσσας Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και 41χρονος, οι οποίοι αφού προσήχθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας στο Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθησαν.
Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκε και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών συνεχίζονται, ενώ ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)